ВЪТРЕШНИ ПРАВИЛА - Профил на купувача

За контакти: Иванка Джугаланова, тел: 03051/20 29

Контакти

Вашето мение е важно за мен

 

Контакт

  • Чепеларе, ул. "Васил Дечев" 25, 4850
  • централа: 03051/20-29
  • rodopskaiskra1880@abv.bg
  • http://chepelare.org/chitaliche/
НЧ "Родопска Искра" 1880 - Чепеларе, Обществени поръчки - профил на купувача; телефон за контакт: централа: 03051/20-29